UN TÂNĂR DEBUTANT ÎN LUMEA REGIZORALĂ PRIVEȘTE “DINCOLO DE ZARE”

 Sâmbătă, 27 februarie 2016, petroșănenii sunt așteptați la Tetrul Dramatic I.D.Sîrbu la o premieră, o dramă în care personajele trăiesc tragedia idealului neîmplinit. Spectacolul va fi regizat de un tânăr debutant, care a pregătit 2 ore de emoții intense.

IMG_20160225_100451
Piesa “Dincolo de zare” este pusă în scenă de un tânăr de 23 de ani din Brăila. Acesta își va prezenta lucrarea de licență și își va demonstra măiestria regizorală atât în fața pofesorilor, cât și a publicului.

IMG_20160225_101204
“Sâmbătă, pe cei de la Petroșani îi așteaptă o tragedie modernă, o piesă a lui Eugene O`Neill, un gând absolut fabulos consider eu. Este o piesă despre neputința oamenilor, despre omul slab, fără șansă. Spectatorul trebuie să știe că tragedia este posibilă și în perioada în care trăim. Trebuie să vină la teatru să vadă că omul trăiește o fatalitate.”a declarat regizorul George Crintă.
Având în vedere că este debutul său regizoral, emoțiile sunt pe măsura evenimentului.

IMG_20160225_100833
“Este debutul meu regizoral, de aceea îi mulțumesc domnișoarei Nicoleta Bolcă pentru șansa de a-mi oferi instituția pentru a-mi susține spectacolul de licență aici și întregii echipe care a colaborat cu mine pentru acest proiect. Pot să spun că este cea mai frumoasă experiență din viața mea.”a adăugat tânărul.

IMG_20160225_101256 Deși era mult mai ușor să aleagă o comedie, tânărul a ales o provocare încă de la debutul său. Poate că este cea mai bună piesă pe care o putea alege, având în vedere că idealurile sale care se regăsesc și în titlul acesteia și anume “Dincolo de zare”.
“Am ales o drama poate pentru că am vrut să mă pun pe mine în situația de a întâmpina această provocare. Poate o comedie nu m-ar fi pus în situația în care să fiu în cumpănă, să caut soluții. Mi s-a spus că va fi greu, dar sunt foarte mulțumit de ceea ce a ieșit și sper că și publicul va fi.”a mai spus regizorul George Crintă
Personajele din piesele  lui Eugene O`Neill trăiesc tragedia unui ideal neîmplinit, sunt visători, “Personajul meu este visător și fiind tot în visare ajunge să moară și visurile se risipesc.” a spus actorul Adelin Ilie.
“Venim din nou în fața publicului, de data aceasta cu o dramă. Poate fi cel mai complex și mai dificil personaj pe care am  avut ocazia să-l interpretez în scurta mea carieră, un personaj foarte greu, treci prin stări diferite, un text nu tocmai ușor. Așteptăm să vedem reacția publicului să știm dacă vor fi mulțumiți de munca depusă de noi.”
Așadar, nu ratați acest spectacol complex, sâmbătă 27 februarie începând cu orele 18:00. Deasemenea, duminică 28 februarie cei mici sunt așteptați la spectacolul “Frumoasa și Bestia”.

 

 

[slideshow_deploy id=’27028′]