Hunedoara. Și dosar penal , și bunuri confiscate !

O societate comercială din municipiul Hunedoara, s-a ales  cu   dosar penal  după ce poliţiştii  Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice Hunedoara, au efectuat o verificare, în cursul zilei de ieri,  la sediul societății.

DSCN4958

Aceștia au identificat şi indisponibilizat 331 de tricouri inscripţionate cu denumiri ale unor firme  cunoscute, susceptibil a fi contrafăcute, pentru care administratorul societăţii nu a putut prezenta documente de provenienţă şi nici certificate de conformitate.

DSC_0062

Tot cu ocazia verificării, au mai fost identificate şi indisponibilizate 2.160 de pachetede prezervative, de asemenea susceptibile a fi contrafăcute, pentru care administratorul nu deţinea documente de provenienţă şi nici certificate de conformitate.

” Valoare bunurilor indisponibilizate este de 25.000 lei, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 90 din Legea 84/1998.”, se arată într-un comunicat  al IPJ Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’22083′]