Încep simulările pentru examenul de bacalaureat

 

Elevii din clasele a XI-a şi a XII-a susţin, începând de săptămâna viitoare, simulările examenului de bacalaureat. Este vorba de etapa naţională a simulărilor din cadrul probelor scrise ale examenului maturităţii.

simulare_-_elevi_olimpiada

“În vederea familiarizării elevilor cu rigorile examenului de bacalaureat național și cu scopul de a optimiza rezultatele obținute de către elevii din învățământul preuniversitar la finalul studiilor liceale, Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice organizează simulări ale probelor scrise pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a”,  arată reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Judeţului Hunedoara.

CALENDARUL DESFĂȘURĂRII PROBELOR SCRISE:
• luni, 7 martie 2016 – proba E)a) proba scrisă – Limba și literatura română;
• marţi, 8 martie 2016 – proba E)b) proba scrisă -Limba şi literatura maternă;
• miercuri, 9 martie 2016, proba E)c) proba scrisă -Proba obligatorie a profilului;
• joi, 10 martie 2016, proba E)d) proba scrisă -Proba la alegere a profilului și specializării ( numai pentru elevii clasei a XII-a)
Afişarea rezultatelor la unităţile şcolare se face până la data de 13 ianuarie 2016. În zilele de susţinere a probelor scrise ale simulărilor judeţene, elevii vor intra în sălile de examen cel târziu la ora 8.30, având asupra lor un act de identitate. Probele scrise încep zilnic, conform calendarului, la ora 9.

[slideshow_deploy id=’19869′]

 



« (Știre anterioară)