Tragic ! Femeie, moartă în incendiu, în propria casă

O persoană a decedat în localitatea Luncoiu de Jos in urma unui incendiu devastator ce a avut loc in cursul zilei de ieri.Casa a fost mistuita de flacari.

ince1

Patru echipaje de pompieri ale Staţiei Brad Detaşamentul au intervenit în localitatea Luncoiu de Jos pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă particulară. Observarea şi anunţarea cu întârziere a incendiului au determinat propagarea focului la o mare parte din casă, până la sosirea pompierilor, care s-au deplasat operativ la locul intervenţiei. Operaţiunile de stingere au fost îngreunate de lipsa surselor de apă, dispozitivul de stingere realizându-se în navetă, fiind folosită şi apa pârâului Luncoiu.

ince2

La pătrunderea în locuinţă a fost identificată proprietara, în vârstă de 82 de ani, carbonizată. În incendiu au ars elemente din lemn ale acoperişului pe o suprafaţă de 150 metri patraţi, obiecte de mobilier şi articole textile. După stingerea incendiului pompierii au concluzionat că, cel mai probabil, incendiul a fost generat de focul deschis în spaţii închise, mai exact de o lumânare.

ince3

[slideshow_deploy id=’20328′]