PE 10 MARTIE VA AVEA LOC DESCHIDEREA OFICIALA A AMBULATORIULUI DIN PETRILA

Au fost obtinute toate avizele si autorizatiile de functionare ale Ambulatoriului din  Petrila, prilej cu care primarul orasului Ilie Paducel a anuntat deschiderea oficila a acestuia joi 10 martie 2016. La eveniment vor lua parte medicii care vor activa in cadrul unitatii sanitare, primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, precum si presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Adrian David.

„Am rezolvat si problema medicilor si pe aceasta cale ii multumesc directorului Spitalului de Urgenta din Petrosani, Alin Vasilescu. Deschiderea va avea loc joi 10 martie de la 11:20, la care se vor prezenta si medicii care isi vor desfasura activitatea in cele 11 cabinete care for functiona in acest centru medical, primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi si presedintele Consiliului Judetean, Adrian David.” a declarat primarul orasului Petrila, Ilie Paducel

Deschiderea oficiala a centrului medical era preconizata a avea loc la sfarsitului anului 2015, insa din cauza ca nu au fost obtinute toate autorizatiile si avizele de functionare la timp, administratia locala a fost nevoita sa amane acest eveniment important pentru membri comunitatii.

Valoarea proiectului este de peste 9.500.000 lei, din care  aproximativ 7.500.000 lei sunt bani nerambursabili de la Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

 

 

[slideshow_deploy id=’13835′]