“FLASH-URI DIN SENS OPUS”- CARTEA VANDUTA IN PESTE 20.000 DE EXEMPLARE, LANSATA SI LA DEVA

 Biblioteca Judeteana „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva si Curtea Veche Publishing au organizat luni 14 martie 2016, lansarea cartii politistului binecunoscut in mediul virtual, Marian Godina. Cartea intitulata „Flash-uri din sens opus” promite intristare, revolta, dar si multe rasete. Acesta si-a lansat cartea la Iasi si Targu Mures, urmand ca pe 15 martie sa fie prezent la Sibiu. Cartea a fost vanduta in 20.000 de exemplare in perioada de precomanda, o cifra spectaculoasa din punctul de vedere al reprezentantilor editurii.

Pe Marian Godina, un tanar din Brasov care lucreaza in politie de 9 ani, il stim de pe Facebook, unde ne tine la curent cu cele mai noi intamplari din trafic, povestite intr-un stil aparte, original si plin de haz. El transforma personaje savuroase in adevarati exponenti ai unor categorii sociale pe care nu avem cum sa nu le fi intalnit de-a lungul vietii. Deasemenea, este o confesiune facuta de autor cu umor dar si cu sinceritate despre anii copilariei si cei petrecuti la scoala, despre iubiri si deziluzii, dar mai ales despre viata de zi cu zi a politistului si despre relatiile sef-subaltern in cadrul Politiei. In acelasi timp, reprezinta o oglinda a societatii romanesti actuale in care politistul vine in contact cu reprezentantii tuturor categoriilor sociale si le observa comportamentul cu acuitatea unui psiholog.
Cartea politistului care a demonstrat ca schimbarea poate incepe cu fiecare dintre noi a devenit un adevarat fenomen editorial, fiind vanduta in perioada de precomanda in 20.000 de exemplare.
„Despre Flash-uri din sens opus va pot spune ca este o carte care va va trece cu siguranta prin toate starile. Va va intrista, veti rade cu lacrimi, va va amuza, veti regret, va va provoca mila, revolta si veti rade iar. Cu siguranta va va antrena toti muschii mimicii”, afirma politistul Marian Godina
Volumul este disponibil in librariile din toata tara si in magazinul online www.curteaveche.ro la pretul de 29 lei.