CULMEA PROSTIEI! Şi-a vândut libertatea pentru 16 lei. Hoţul a fost lăsat fără pradă de un martor şi a fost prins, apoi, de poliţişti

Un bărbat de 31 de ani din Orăştie a fost reţinut şi urmează să fie propus spre arestare preventivă după ce sâmbătă seara a dat o spargere la un magazin din oraş.

furt-din-locuinte

Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii IPJ Hunedoara,Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată telefonic în jurul orei 21.00 de către o angajată a unui magazin situat pe strada Pricazului, din municipiul Orăştie, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, îmbrăcată cu un hanorac de culoare închisă şi având o glugă pe cap,  profitând de neatenţia sa, a sustras din sertarul casei de marcat o sumă de bani (16 lei). Vânzătoarea a ieşit pe terasa magazinului şi a strigat după ajutor, moment în care un martor ocular a reuşit să îl prindă pe suspect, care a abandonat suma de bani şi, eliberându-se, a reuşit să fugă.

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Orăștie au efectuat cercetări şi au reuşit să îl identifice pe prezumtivul autor, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Orăştie. În urma probatoriului administrat, suspectul a fost reţinut şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Deva, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile magistraților Judecătoriei Orăştie, pentru emiterea mandatului de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Sursa: voceatransilvaniei.ro

[slideshow_deploy id=’13837′]