Viitorii polițiști încep exmenele

Cei care s-au înscris la concursul pentru posturile vacante din poliţie vor susține, în  aceste zile, proba de evaluare a performanței fizice.
angajari-politie-1024x614_c
În perioada 07—11 mai 2016, candidații rămași în concursul de încadrare directă, din sursă externă, precum și cei care sunt reîncadrați ca polițiști vor susține proba de evaluare a performanței fizice. Evaluarea performanței fizice constă în două probe, respectiv flexie abdominală și alergare de rezistență (1000 m-bărbați și 800 m — femei), la concursul de încadrare directă, respectiv alergare de rezistență (1000 m-bărbați și 800 m — femei) la concursul de reîncadrare.
Pentru a veni în sprijinul candidaților, la nivelul Poliției Române s-a decis ca această probă să fie susținută în 5 centre zonale, la care au fost arondate unitățile teritoriale unde s-au înscris candidații. Hunedorenii vor susține această probă la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” — Câmpina (bulevardul Carol I, nr. 145).
Reamintim că Poliţia Română a decis să facă angajări pentru a completa deficitul de personal existent în cadrul instituţiei. La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, concursul de încadrare din sursă externă este organizat pentru ocuparea a 16 posturi, specialitatea ordine publică. Tot la nivelul inspectoratului hunedorean a fost scos la concurs şi post vacant de agent de poliţie, disponibil la Postul de Poliţe Cerbăl, prin reîncadrare ca poliţist. Sursa de recrutare pentru acest concurs este formată din persoanele care au avut calitatea de agent de poliţie şi pot fi reîncadrate în conformitate cu prevederile legale, au precizat reprezentanții IPJ Hunedoara.
[slideshow_deploy id=’27028′]