Bătaie ca în filme în faţa unui bar din Simeria

În data de 15.05.2016, în jurul orei 03:50, Poliţia Oraşului Simeria a fost sesizată prin intermediul Serviciului Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că, în faţa unui  bar din localitate avut loc o altercaţie între agentul de pază al localului şi un client.

masina-de-politie

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că victima este un bărbat în vârstă de 33 de ani, din oraşul Simeria, care, în jurul orei  03:45 a ieşit din local, unde se afla împreună cu soţia şi mai mulţi prieteni, iar când a dorit să reintre în bar nu i s-a mai permis acest lucru de către agentul de pază al barului, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din municipiul Deva, pe motiv ca programul  de funcţionare  se apropie de închidere.

Între cei doi a intervenit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul în vârstă de 33 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut pe spate, lovindu-se cu capul de scările de acces în club.

Victima a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la Spitalul Judeţean din Deva, unde a rămas internată, iar faţă de tânărul agent de pază a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracţiunilor de: vătămare corporală, purtare abuzivă şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, împotriva sa fiind luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

În data de 16.05.2016, suspectul  a fost prezentat Judecătoriei Deva, care   a emis, pe numele său, un mandat de arestare preventivă  pentru 30 de zile, în baza căruia a fost depus în Centrul de Reţinere şi  Arest Preventiv  al I.P.J. HUNEDOARA.

[slideshow_deploy id=’22083′]