Relicvele Sf. Elisabeta din Casa Arpad – protectoarea Organizațiilor Caritas – la Biserica Sf. Varvara ajung Petroșani

Parohia Romano – Catolica din Petroșani împreună cu Organizația Caritas Alba Iulia – filiala Petroșani vă invită cu drag în data de 21.05.2016, sâmbătă, începând cu orele 16.00 la evenimentul prilejuit de aducerea relicvelor Sf. Elisabeta din Casa Arpad –  protectoarea Organizațiilor Caritas –   la Biserica Sf. Varvara din Petroșani.

82447483

Programul evenimentului este unul care va include descrierea activității caritabile a Bisericii Romano Catolice în comunitățile noastre, activitatea profesională a Organizației Caritas Alba Iulia pe tot teritoriul tării dar și mai restrâns în comunitățiile  marginalizate care au nevoie de ajutor  dinValea Jiului. Vor fi prezenți cu prezentări în cadrul acestui eveniment părintele paroh al Bisericii Romano-Catolice din Petroșani, Msgr. Szasz Janos, directorul Departamentului  de Îngrijire la Domiciliu pentru Persoane Vârstnice, d-l Peter Gyorgy, coordonatorul de programe al Caritas Asistență Socială, d-l Kelemen Alexandru, precum si reprezentanți ai instituțiilor sociale din comunitatea noastră. Având în vedere cadrul special și semnificația Sfintei Elisabeta pentru activitatea socială, evenimentul va avea ca focus îngrijirea copiilor și bătrânilor aflați în nevoie.

Evenimentul acesta va fi urmat de o Sfântă Liturghie începând cu orele 18.00 în Biserica Romano – Catolică din municipiul Petroșani.

[slideshow_deploy id=’27028′]