SPORT, CU CONCURSURI ȘI PREMII, DE ZIUA COPILULUI LA URICANI

Așa cum se întâmplă în fiecare an la Uricani, Ziua Internațională a Copilului va fi marcată și în acest an așa cum se cuvine. Primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu a găsit și pentru acest an resursele necesare în bugetul local, pentru ca acest eveniment așteptat de copiii din Uricani să poată fi organizat cu succes.

uricani-copii

În cinstea Zilei de 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului, la Uricani sunt programate activități dedicate acestora, care se vor derula pe parcursul mai multor zile. ”Începem de vineri, 27 mai, de la ora 9,00 la Școala 2 cu un concurs de desene pe asfalt destinat celor mici, unde estimăm că vor participa aproape 400 de copii de la școlile și grădinițele din oraș.  Sâmbătă seara (28 mai – nr.) avem programată o nouă ediție a apreciatei gale de kick-box, care va avea loc la sala de sport, începând cu ora 20,00. Tot în cadrul acestei gale va fi susținut și un moment cultural-artistic al copiilor de la Casa de Cultură din Uricani. Continuăm, duminică, 29 mai de la ora 10,00 cu un concurs de șah, care va avea loc la Liceul Tehnologic Retezat. Pe data de 1 Iunie, la Uricani vom organiza, de dimineață de la 9,00 și până după-amiază, o serie de competiții sportive pentru copii, de la întreceri de cros, până la role sau fotbal”, explică primarul Dănuț Buhăescu programul activităților organizate de Primăria și Consiliul local Uricani pentru Ziua Copilului.

Acesta apreciază că toți copiii care vor participa la activitățile dedicate Zilei Internaționale a Copiilor la Uricani vor primi diplome, iar câștigătorii vor avea parte și de premii în bani.

Pentru organizarea acestei activități, autoritățile locale de la Uricani s-au bucurat de sprijinul unor inimoși dascăli, de la directorul Liceului Retezat, prof. Vasile Pătrășcoiu, la profesorii Ionuț Năsălean, Ana Paiu, Rădița Faraon, Dana Moraru, Frusinica Bădăluță, Alin Boroghină, Cornelia Sanda, Alina Ghitea, Natalia Kovacs, Cristian Ciurea, Florin Mârza, Adrian Sultan până la administratorul Sălii de Sport Ioan Paiu sau arbitrii de fotbal Nicolae Baltaru și Vasile Scurtu. Tuturor celor care au susținut și s-au implicat în organizarea acestui eveniment pentru copiii orașului Uricani, încă de pe acum le mulțumesc foarte mult”, mai spune Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

[slideshow_deploy id=’19869′]