Uricaniul freamătă de bucuria copiilor

Sute de copii au ieșit astăzi pe străzile din orașul Uricani, pentru a participa la concursul de desene pe asfalt organizat de autoritățile administrației locale în cadrul amplului program dedicat Zilei Copiilor. Strada din spatele Școlii generale nr. 2 din Uricani a devenit astfel un imens ”șevalet” pe care imaginația absolut fantastică a copiilor s-a concretizat în mii de desene, care mai de care mai frumoase și mai sugestive.

uricani-1

Este un vernisaj de artă pe care orice părinte știe să-l aprecieze la maximă valoare. Mă bucur că astăzi și vremea a ținut cu noi la Uricani, așa încât am putut da startul manifestărilor care se vor derula timp de aproape o săptămână la Uricani în cinstea Zilei Copiilor. Trebuie să recunosc că, personal, am fost copleșit de numărul atât de mare de copii, de părinți și bunici care au venit la acest eveniment, dar mărturisesc că, în același timp, am simțit un sentiment plăcut al datoriei împlinite. Pentru bucuria acestor copii frumoși, pentru zâmbetele lor luminoase, trebuie să fcem în așa fel încât acest gen de evenimente să fie continuate și, pe cât posibil, extinse și cu alte ocazii”, a spus Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

Chiar dacă un juriu format din profesori de la școlile din Uricani au departajat câștigătorii concursului de desene pe asfalt  astăzi, toți participanții au avut parte de atenția binemeritată din partea organizatorilor.

uricani2

 

uicani3

[slideshow_deploy id=’33336′]