UPDATE! DSVSA Hunedoara s-a sesizat în legătură cu incidentul de la Vulcan

Descoperire oripilantă făcută de un bărbat, din municipiul Vulcan, la un magazin de produse de panificație din centrul localității.

13321832_1551760221797858_4695186265603177484_n

Acesta și-a cumpărat o pâine și când s-a pus la masă a făcut o descoperire care avea să-i taie pofta de mâncare. În produsul de panificație a găsit gândaci iar când s-a dus să ceară explicații la brutărie, a fost luat peste picior. ”Asta este pâinea cumpărată în această seară de la brutăria de lângă magazinul Profi. Administratorul acestei brutarii a spus ca este susan. Voi vedeți acest ”SUSAN”, pentru că eu nu văd decât o goangă în pâine! Acum voi alegeți dacă mai cumparați pâine de acolo! Eu m-am lecuit”, spune bărbatul pagina sa de Facebook. Incidentul ar putea fi anchetat de Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Hunedoara prin punctul de lucru de la Vulcan.

UPDATE!  O echipă de la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a descins la brutăria din Vulcan, de unde un localnic ar fi cumpărat o pâine cu gândaci de bucătărie în ea. Echipa de control de la Deva, în urma verificării, dacă va constata că se confirmă ceea ce reclamă vulcăneanul, poate lua o serie de măsuri care pleacă de la amendă și pot ajunge până la închiderea unității de panificație.

[slideshow_deploy id=’17217′]


« (Știre anterioară)