Accident rutier grav pe DN7

Un devean de 53 de ani, care conducea un autoturism  pe DN 7, dinspre  Deva spre Arad, în afara localităţii Leşnic a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus,  de un bărbat de 45 de ani, din judeţul Arad.

646x404

În urma impactului,   autoturismul al cărui conducător auto s-a angajat în depăşirea neregulamentară a fost proiectat într-o autoutilitară condusă tot din sens opus de un bărbat al cărui permis de conducere era reţinut.

De asemenea, autoturismul care circula regulamentar din sens opus a fost proiectat, în urma coliziunii, în autoutilitara care rula în spatele celui care s-a angajat în depăşirea neregulamentară, autoutilitara răsturnându-se în afara părţii carosabile. Totodată,  autoturismul care circula regulamentar a fost surprins de următoarea autoutilitară care circula dinspre Deva spre Arad.

” În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto care s-a angajat în depăşirea neregulamentară. Traficul rutier în zona accidentului a fost restricționat timp de aproximativ 2 ore.  În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă au declarat reprezentantii IPJ Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’24093′]