Premianții fără premii/ Omul de televiziune,Carmen Avram

Campania „Premianții fără premii” continuă să propună un mod constructive și util de a ne privi unii pe ceilalți. Am spus de fiecare data că redescoperirea spațiului public care să fie un liant este demnă de cause frumoase, iar dacă acest lucru se întâmplă prin manifestarea respectului față de oamenii din jur, atunci totul este încântător. Pentru următoarea ediție a campaniei noastre vă propunem întâlnirea cu un alt om de presă care, împreună cu echipa sa, a reușit să se pună în slujba valorizării oamenilor frumoși din această țară. Este vorba despre Carmen Avram, omul de televiziune, care a reușit să mențină în rating un format de emisiune care se încăpățânează să contrazică tendințele aparente din societatea românească.

COPERTA copy

Emisiunea „În premieră” a stârnit interesul încă de la primele ediții, de la primele reportaje difuzate pe sticlă. Subiectele abordate au fost și sunt de departe unele de larg interes, menite să facă lumină în cazuri pe care unii le-ar dori trecute sub tăcere. Am contactat-o pe Carmen Avram pentru a-i spune că o invităm la Deva unde dorim să ne întâlnim cu domnia sa și să-i spunem că o respectăm. Curiozitatea jurnalistică, firească, a făcut să avem mai multe runde de discuții. În cele din urmă, dar fără să se lase rugată, a acceptat.  

afis outdoor CA 01„Sunt copleșită și onorată că v-ați gândit la „În premieră”și la mine, pentru a fi parte din familia „Premianților fără premii”, cea mai frumoasă  campanie civică de care am auzit vreodată. Voi fi prezentă sâmbătă, 16  iulie 2016, la Deva, însă doar în calitate de purtător de mesaj al sutelor de personaje care ne-au încredințat poveștile lor, pentru ca noi să putem  lupta pentru ei: copii orfani, copii sărmani, bătrâni care își duc viața ca pe o bătălie continuă, tineri extrem de inteligenți și dornici să-și  slujească țara, români nedreptățiți, medici cu mâini vrăjite sau sportivi  uitați de cei ce i-au adulat când erau în glorie. Lor le vom spune,  împreună, mulțumesc. Abia aștept să ne vedem!”, ne-a mărturisit junralista de televiziune.

Sigur, este, credem noi, redundant să zăbovim în prezentarea viitorului premiant, pentru simplul motiv că nu putem spune despre acesta mai mult de cât ceea ce se cunoaște deja.

Pentru exemplul de dăruire în folosul publicului, pentru întreaga sa carieră, vă propunem să ne întâlnim cu ea și să-i spunem că-i mulțumim pentru ceea ce ne oferă. Sâmbătă, 16 iulie 2016, ora 11.00, doamna Carmen Avram Eugen vine să o întâlnim. Aveți ocazia să o  priviți în ochi, să-i spuneți o vorbă caldă și să fiți parte dintre cei care îi vor mulțumi oficial printr-o diplomă și un buchet de flori venind în fața statuii lui Decebal din centrul Devei.

[slideshow_deploy id=’27028′]