Metode diversificate pentru plata paşapoartelor

Prefectura Judeţului Hunedoara îi informează pe hunedoreni că au la dispoziţie mai multe metode pentru a plăti taxele în vederea eliberării paşapoartelor.

pasaport-650x435

“In vederea aplicarii prevederilor OUG nr.41/2016 privind stabilirea unor masuri de simplificare la nivelul administratiei publice centrale si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Institutia Prefectului – judetul Hunedoara comunica urmatoarele (…) plata acestor taxe se poate face prin virament bancar, prin mijloace de plata online, in numerar la casieria Trezoreriei municipiului Deva, str.avram Iancu, bl.H3, parter si prin mandat postal”,  se arată în informarea Prefecturii Hunedoara.

Un paşaport simplu temporar cu valabilitate de 12 luni este 2190 lei, pasaport simplu electronic cu valabilitate 5 ani – 283 lei;  pasaport simplu electronic cu valabilitate 3 ani (pentru minorii sub 12 ani) – 258 lei. Taxe pentru eliberare de adeverinte – 22 lei.

La punctul de lucru de la Petrosani se elibereaza pasaportul simplu electronic cu valabilitate 5 ani – 283 lei,  pasaportul simplu electronic cu valabilitate 3 ani (pentru minorii sub 12 ani) – 258 lei.

Pe documentul de plata vor fi inscrise mai multe informaţii, şi anume CNP si numele persoanei beneficiare a serviciului solicitat, contul IBAN si codul fiscal mentionate mai sus, denumirea Institutiei Prefectului judetul Hunedoara, suma si tipul de documente pentru a caror contravaloare se incaseaza.

[slideshow_deploy id=’36590′]

 

 



« (Știre anterioară)