Încă un depozit de deșeuri, la Petroșani

Autoritățile locale de la Petroșani vor amenaja o nouă platformă pentru depozitarea deșeurilor. Practic, este vorba de amenajarea unei zone pentru depozitarea deșeurilor vegetale. Zona Golgota din Petroşani ar putea deveni loc pentru depozitarea deşeurilor vegetale.

depozit-provizoriu1

Municipalitatea de la Petroşani trebuie să amenajeze un spaţiu unde să depoziteze deşeurile vegetale şi pe cele inerte. Asta înseamnă alţi bani alocaţi din bugetul local, pe lângă cei pentru transportul deşeurilor menajere la Horezu. Pentru că nu au voie să depună deşeurile oriunde, cei de la Primărie au identificat o altă zonă care ar putea deveni o platformă temporară. Urmează ca aleşii locali să dezbată acest proiect de hotărâre.

“Deşeurile vegetale şi deşeurile inerte din municipiul Petroşani au fost depozitate atât pe terenuri accidentate ce aparţin municipiului Petroşani, cât şi pe terenuri private, cu acceptul proprietarilor. Conform indicaţiilor reprezentanţilor Gărzii de Mediu, avem obligaţia de a depozita deşeurile vegetale şi cele inerte în locuri special amenajate. Astfel, am identificat terenul în suprafaţă de 3000 mp, situat în str. Cucului (zona Golgota), aflat în proprietatea publică a municipiului Petroşani, care poate fi amenajat în acest scop”, arată Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

Până acum, o parte din deşeurile vegetale au fost depozitate în zona Coloniei a municipiului Petroşani.

[slideshow_deploy id=’27126′]

 « (Știre anterioară)