Petrilean implicat în producerea unui accident petrecut pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Petroşani

În data de 24.10.2016, în jurul orei 11:30, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Petrila, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, din  municipiul Petroşani, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul aflat în fața sa, condus de o femeie în vârstă de 49 de ani, din orașul Uricani, motiv pentru care a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul condus de femeie a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de o femeie în vârstă de 63 de ani, din  Petroșani, care staționa pe banda a doua, pentru a efectua un viraj la stânga.

accident-masini

În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative pentru cele două conducătoare auto, în timp ce, în cazul conducătorului auto care a produs evenimentul rutier, aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,54  mg/l, alcool pur în aerul expirat.

„Bărbatul a fost condus la Spitalul de Urgență Petroșani, în vederea recoltării probelor biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei.În acest caz a  fost întocmit dosar de cercetare penală” au declarat reprezentanții IPJ Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’36590′]