Parteneriat pentru reabilitarea centurii

Consiliul Județean Hunedoara ar putea deveni partenerul municipiului Petroșani în vederea asfaltării șoselei de centură. Edilii de la Petroșani fac toate demersurile necesare pentru a reabilita și porțiunea cuprinsă între sensul giratoriu cu avion și sensul giratoriu cu Biserica Catolică.

Porțiunea de drum este aproape impracticabilă, mai ales după topirea zăpezii. Municipalitatea de la Petroșani nu are resursele financiare necesare pentru a reabilita acest segment, în acest sens edilii s-au adresat celor de la Consiliul Județean Hunedoara.

“Am avut o discuție  cu domnul președinte Bobora și mi-a promis că vom primi bani pentru centura Petroșaniului. Am și făcut solicitarea către dumnealor, dar voi mai  avea o discuție pe acest subiect. Promisiunea este că ne vor ajuta. Am solicitat 2,4 milioane de lei, dar costul cu centura e în jur de 4 milioane de lei. Am făcut studiu”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

În baza unui astfel de parteneriat a fost reabilitată anul trecut și porțiunea de centură cuprinsă între sensul giratoriu cu avion și benzinăriile din Aeroport. Lucrarea a durat mai puțin de 3 luni, iar alocarea financiară a CJH a fost undeva la 3 milioane de lei.

[slideshow_deploy id=’27126′]



(Următoarea știre) »