Actorul Cosmin Rădescu a fost confirmat în funcția de director al Teatrului ”Ion D. Sîrbu”

radescu1Teatrul ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani are, începând de astăzi, un director ”plin”, validat în urma concursului organizat în acest scop de Consiliul județean Hunedoara, în subordinea căruia se află teatrul din Petroșani.

Actorul Cosmin Rădescu, cel care a asigurat interimatul la conducerea teatrului din Petroșani, după demisia fostului manager Nicoleta Bolcă, a fost reconfirmat în funcție în urma concursului. Rădescu a obținut nota 8,60, în timp ce competitorii săi, respectiv actorii Irina Bodea Radu și Eugen Titu au obținut un punctaj de 8,15 și 6,25.

Informația a fost confirmată astăzi de președintele Consiliului județean Hunedoara, Mircea Bobora, care a fost prezent în Valea Jiului. ”Comisia de examinare a concursului de dosare a decis că domnul Cosmin Rădescu este cel care a avut cel mai bun Plan de management pentru viitorul apreciatei instituții de cultură care este teatrul din Petroșani. Îl felicit și-i doresc succes în implementarea acestui program managerial”, a spus Mircea Bobora.

[slideshow_deploy id=’36591′]