Serbare de gală a elevilor de la Clubul Copiilor și Elevilor din Lupeni

Vineri, 26 mai 2017, a fost o zi specială pentru Clubului Copiilor din Lupeni – structură a CCE din Petrila.

În cadrul unui eveniment festiv, găzduit de eleganta sală de spectacol a palatului Cultural Minerul, profesorii și elevii Clubului Copiilor din Lupeni au prezentat unui public numeros și entuziast, rezultatele muncii lor depuse de-a lungul  întregului an școlar.

Copiii talentați de la toate secțiile Clubului au fost aplaudați la scenă deschisă. Astfel, de binemeritate aplauza s-au bucurat mai micii și mai marii artiști ai Cercului de muzică, mai ales că aceștia au prezentat un program artistic ce ar face cinste oricăreia dintre scenele artistice dedicate copiilor din țara noasră.

De aceelași binemeritate aplauze sau bucurat și elevii Cercului de artă, ale căror lucrări s-au reunit într-o inedită expoziție care a constituit decorul propriu-zis al spectacolului, ele putând fi admirate de întregul public prezenta la această serbare.

Și tot de bnemeritate aplauze s-au bucurat și sportivii de la Cercul de arte marțiale, care au susținut o reprezentație spectaculoasă de karate.

De asemenea, în holul  Palatului Cultural Minerul din Lupeni, afost prezentată și o apreciată expoziție de machete.

Potrivit directorului Clubului Copiilor Lupeni-Petrila, pentru reușita acestui eveniment deosebit, alături de copii și-a dat concursul profesorii Claudiu Dragotă, Alin Apostoiu-Buru, Marius Sigmirean și Radu Chința. ”Mulțumim pentru colaborarea din acest an și cadrelor didactice de la Grădinița Lumea Copiilor Lupeni și ne permitem să le nominalizăm aici pe doamnele Rodica Câmpean, Mariana Ari, Larisa Onica, Leliana Avădanei, Carmen Toropan și Marinela Neamțu. Acum că suntem în pragul zilei de 1 Iunie, le urăm copiilor înscriși la cercurile noastre și tuturor copiilor la mulți ani și copilărie fericită!”, a declarat prof. Radu Chința, directorul Clubului Copiilor din Petrila și Lupeni.

La serbarea Clubului Copiilor și Elevilor a fost prezent și primarul interimar al municipiului Lupeni, Iacob Mesaroș , consilieri locali dar și senatorul hunedorean Cristian Resmeriță.

[slideshow_deploy id=’13837′]