Prăjitură crocantă cu caramel și ciocolată

Dacă îți plac deserturile cu blat crocant, trebuie să încerci această rețetă de prăjitură cu ciocolată și caramel, pentru care ai nevoie de doar câteva ingrediente.

Ingrediente

400 g biscuiți graham

230 g unt, cubulețe

200 g zahăr

½ linguriță esență de vanilie

1 vârf linguriță sare

265 g fulgi de ciocolată

65 g nuci pecan

Mod de preparare

Așezi biscuiții unul lângă altul, într-o tavă, tapetată cu hârtie de copt. Într-un vas, combini untul, esența de vanilie și sarea, la temperatură medie. Amesteci continuu, până când zahărul se topește și capătă o culoare aurie, aproximativ 10-15 minute.

Torni cu grijă compoziția caldă peste biscuiți, în tavă. Presari uniform fulgii de ciocolată. Nivelezi, dacă este nevoie. Decorezi cu nucile mărunțite. Lași la răcit, timp de 1-2 ore. Tai în bucați potrivite. Servești imediat.

Sursa: damndelicious.net

[slideshow_deploy id=’20328′]