Astăzi are loc examenul de titularizare

Examenul de titularizare are loc astăzi. Aproape 500 de candidați s-au înscris pentru a susține examenul care le permite să fie dascăli.

“Susținerea probei scrise din cadrul concursului de ocupare a posturilor/catedrelor vacante/rezervate din invatamantul preuniversitar va avea loc la Liceul Tehnologic”Grigore Moisil” Deva, în data de 12 iulie 2017. Conform OMENCS nr.5739/2016, art. 72 (1) Lucrarea scrisă se desfăşoară la data prevăzută de Calendar, începând cu orele 10.00”, arată informarea ISJ Hunedoara.

Profesorii care sunt prinși că încearcă să copieze vor fi excluși din sala de examen. Aproape 500 de candidati s-au înscris pentru a participa la concursul de titularizare, în vederea ocupãrii unui post în sistemul de învãtãmânt. La nivelul judetului Hunedoara si-au depus dosarele 477 de profesori, educatori si învãtãtori pentru ocuparea posturilor vacante din sistemul educational. Existã 700 de posturi si fracturi de posturi disponibile în unitãtile de învãtãmânt de pe raza judetului. Dintre acestea numai 74 de posturi sunt titularizabile, adicã au o viabilitate mai mare de 4 ani.

[slideshow_deploy id=’19661′]