Repartizări pe posturi

Inspectoratul Școlar anunță că încă sunt postul neocupate în școlile din județul Hunedoara. în aceste condiții, încă mai au loc repartizări pe posturi.

“in data de 29 august 2017, cu incepere de la ora 10.00, in sala Spiru Haret a Inspectoratului Scolar Judetean Hunedoara, Comisia judeteana de mobilitate organizeaza sedinta de repartizare, dupa cum urmeaza: 1.repartizarea, în ședință, a cadrelor didactice titulare prin detașare la cerere prin concurs specific în ordinea descrescătoare a punctajelor. 2.repartizarea cadrelor didactice care îndeplinesc condiţiile privind prelungirea duratei contractelor individuale de muncă, în anul şcolar 2017-2018, conform art.85 din Metodologie”, mai arată informarea.

Începând cu data de 28 august 2017, prioritate la ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate, în toate ședințele de repartizare, precum şi după începerea cursurilor, au în ordine cadrele didactice titulare cu reducerea de activitate nesoluționată şi cadrele didactice care beneficiază de prelungirea contractului individual de muncă pe perioadă determinată.

[slideshow_deploy id=’36590′]



« (Știre anterioară)