Două reprezentații speciale ale teatrului ”Tudor Vianu” din Giurgiu, marți, 17 aprilie, la Petroșani

Echipa Teatrului ”Tudor Vianu” din Giurgiu va fi prezentă, săptămâna viitoare, pe scena Teatrului Dramatic ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani, cu două interesante piese de teatru, una destinată copiilor și o alta destinată publicului larg.

În spectacolul ”Trei frați venezieni”, în regia lui Mircea Creţu, veți regăsi o poveste cu haz după o piesă scrisă de Antonio Matteuzzi Collalto. Din sinopsisul piesei, înțelegem că la un han din Paris, cu o hangiţă frumoasă şi oaspeţi de seamă, nimeresc, fără ştiinţa lor, în aceeaşi perioadă, trei fraţi gemeni italieni. Trei caractere total diferite, cu trei partenere total diferite. Şi cu servitori care, încet-încet, nu mai înţeleg nimic din ce se întâmplă. Pentru că încurcăturile în care vor intra gogomanul, brutalul şi fragilul Zanetto se ţin lanţ! Cum vor reuşi cu toţi să iasă din ele, sunteți invitați să aflați în sala de spectacol, la reprezentația programată pentru marți, 17 aprilie 2018, începând cu ora 18,00.

În aceeași zi, la matineu, începnd cu ora 11,00 iubitorii pieselor de teatru pentru copii sunt așteptați la spectacolul ”5 fete de poveste”, o inedită adaptare a basmului Fraților Grimm, ”Scufița Roșie”, în viziunea regizorală a Anei Sivu-Daponte pusă în scenă de actorii Teatrului ”Tudor Vianu” din Giurgiu. În această piesă, Zâna Pădurii și surorile ei recreează pentru copiii de azi una dintre multele întâmplări petrecute la adăpostul copacilor seculari și astfel vă dau întâlnire cu personaje bine cunoscute de voi. Credeți că știți povestea Scufiței Roșii de astăzi și peripețiile prin care trece? Veniți să îi cunoașteți prietenii, dar și pe ….soția Lupului și pe Vânătoreasă!

Biletele pentru cele două spectacole care vor fi susținute la Petroșani de către trupa Teatrului ”Tudor Vianu” din Giurgiu au fost puse deja în vânzare și pot fi procurate la Agenția Teatrului ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani.

[slideshow_deploy id=’13837′]