Tinerii care se căsătoresc ar putea primi bani de la stat. Care sunt condițiile – PROIECT

România trăieşte o adevărată dramă de 28 de ani. Imediat după Revoluţie demografia ţării noastre a luat-o în jos vertiginos. Pierdem în fiecare am mii de locuitori conform statisticilor.

Acest lucru s-ar putea stopa acum, printr-o nouă lege extrem de ambiţioasă. Senatorii vor să ofere stimulente serioase tinerilor de până în 35 de ani ce vor să se căsătorească. Mai mult, vor primi bani şi cei care vor avea al treilea copil.

Aceasta initiativa are drept scop cresterea demografica. Tinerii insuratei trebuie sa aiba nu mai mult de 35 de ani pentru a primi aceasta suma. Banii reprezinta prima pentru recunoasterea contributiei aduse natiunii prin casatorie.
Şi asta nu e tot.

Fericiţii câştigători ai acestor bani vor fi scutiti şi de impozitul pe salariu. In cazul in care divorteaza in primii cinci ani, acestia trebuie sa returneze banii statului, fiecare in proportie de 50%, in termen de 90 de zile de la pronuntarea divortului.

15.000 de lei vor primi si cei care devin parinti pentru a treia oara. Banii reprezinta prima pentru recunoasterea contributiei aduse natiunii. Fondurile necesare pentru acordarea acestor sume de bani vor fi asigurate de Ministerul Muncii.

 bugetul.ro

[slideshow_deploy id=’24093′]