Anunțuri – Prima stație de ITP din orașul Petrila

Statie de Inspectie Tehnica Periodica (ITP) autorizata RAR in orasul Petrila, judetul Hunedoara, strada Republicii, nr. 180, situata la strada principala.

Inspectia tehnica periodica denumita si ITP este o procedura obligatorie care are la baza verificarea completa a starii tehnice, fara demontare, a unui autovehicul.

ITP-ul este obligatoriu pentru toate vehiculele care circula pe drumurile publice. Pentru ca masina ta sa fie in siguranta statia de inspectii tehnice periodice din Petrila iti pune la dispozitie cele mai bune conditii pentru autoturismul tau. La fiecare Inspectie Tehnica Periodica efectuata la ITP Petrila primesti in mod gratuit o dezinfectare habitaclu cu OZON.

Procedura ITP este aceeasi, doar calitatea face diferenta.

Prima statie de inspectii tehnice periodice ITP din orasul Petrila, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul auto, iti ofera cele mai bune conditii pentru tine si autovehiculul tau.

Ne aflam pe strada Republicii, nr. 180, in orasul Petrila (inainte de ultimul bloc turn la cap de linie Petrila).

Conform RAROM, actele necesare inspectiei tehnice periodice sunt urmatoarele:

– CIV auto, cartea de identitate a vehiculului in original. Se accepta copie daca masina este in leasing iar cartea este retinuta de firma de leasing, cu conditia ca aceasta sa fie stampilata si semnata ”conform cu originalul”;

– Talon, certificatul de inmatriculare in original;

– CI, cartea de identitate (buletin) a persoanei care prezinta autovehiculul, in original.

Pentru programari la ITP Petrila nu ezitati sa ne contactati la adresa din strada Republicii, nr. 180, Petrila, sau telefonic la numarul: 0722 782 322.

[slideshow_deploy id=’24093′]