PROGNOZA METEO. Vreme caniculară în mare parte din ţară, dar şi ploi după-amiaza

PROGNOZA METEO. În următoarele zile, vremea va fi călduroasă, caniculară la amiază, local în Câmpia Română și izolat în rest, iar disconfortul termic va fi accentuat mai ales în sudul și sud-estul țării, unde și indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge local și izolat va depăși pragul critic de 80 de unități. În nordul şi centrul ţării, pe arii restrânse, se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 28 și 36 de grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi călduroasă, caniculară la amiază, local în Câmpia Română și izolat în rest, iar disconfortul termic va fi accentuat mai ales în sudul și sud-estul țării, unde și indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge local și izolat va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în regiunile nordice și centrale, unde pe arii restrânse se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 28 și 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 22 de grade.

LA BUCUREŞTI. Vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza, când disconfortul termic va fi mai ridicat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va menține călduroasă în majoritatea regiunilor, izolat caniculară la amiază în sudul țării, unde și disconfortul termic va fi mai accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge local și izolat va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara în centrul și nord-estul țării, precum și în zonele de deal și de munte, unde local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 28 și 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 23 de grade.

LA BUCUREŞTI: Vremea se va menține călduroasă, caniculară după-amiaza, când și disconfortul termic va fi mai ridicat. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimă va fi de 18…19 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea se va menține călduroasă în majoritatea regiunilor, izolat caniculară la amiază în cele sudice, unde și disconfortul termic va fi mai ridicat. Cerul va fi variabil, iar după-amiaza și seara, izolat, în sud și la munte, vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sud-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 29 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 23 de grade.

LA BUCUREŞTI. Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 18…19 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea se va menține călduroasă, local caniculară la amiază în zonele de Câmpie și podiș. Cerul va fi variabil și, mai ales după-amiaza, în nordul extrem al țării și în zona de munte, vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 23 de grade.

LA BUCUREŞTI. Vremea se va menține călduroasă, caniculară la amiază. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimă va fi de 18…19 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII. Sâptămâna viitoare, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, local caniculară la amiază, îndeosebi în zonele de câmpie. Probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi mai ridicată spre sfârșitul intervalului, în vestul, nordul și centrul țării.

LA BUCUREŞTI. Vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza. Probabilitatea de ploaie va fi redusă.

romaniatv.net