Nou record de viteză pe autostradă, ”taxat” de polițiști – 238 km/h pe A3 București-Brașov și amenda de 2.900 de lei, pentru conducătorul auto

Un bărbat din București a fost prins conducând cu 238 km/h pe A3 şi a fost amendat cu 2.900 de lei, fiindu-i reţinut şi permisul de conducere.

 

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 Bucureşti – Braşov au depistat un bărbat, de 42 de ani, din Bucureşti, care conducea cu viteză excesivă. Conducătorul auto a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce rula pe autostrada A3, sensul Bucureşti – Braşov, cu viteza de 238 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.900 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile”, a anunţat duminică Poliuţia Română.

Poliţia Română reaminteşte că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

ziarulunirea.ro