Circulație pe un singur sens pe bulevardul 1 Decembrie din Petroșani în 6 și 7 aprilie

Potrivit unei informări transmise de Biroul de presă al Apa Serv Valea Jiului, în perioada de 6 – 7 aprilie 2020, traficul rutier pe str. 1 Decembrie 1918 din municipiul Petroşani, în zona sensului giratoriu de la Spitalul Petroșani, va fi închis parțial, circulația autovehiculelor urmând să se desfășoare, dirijat, pe un sigur sens.

Măsura este necesară în vederea execuţiei lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă care fac parte din proiectul ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Hunedoara (Valea Jiului) – 2014-2020” – pentru  contractul de lucrări ”VJ-CL-06 – Reabilitarea rețelelor de apă și canalizare Petroșani Nord”, iar pentru instituirea acesteia există, avize, aprobări necesare execuției, inclusiv Management de trafic aprobat de Poliția Petroșani.

”Apa Serv Valea Jiului își cere scuze abonaților din zonele afectate de aceste lucrări, pentru disconfortul cauzat și vă informează că aceste investiții vor avea drept rezultat îmbunătățirea calității serviciilor oferite beneficiarilor noștri. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se mai arată în comunicatul Apa Serv.