Șeful de promoție al Liceului Tehnologic ”Dimitrie Leonida”, laureat al Premiului ”Margareta Dima”

Potrivit tradiției, șeful de promoție al absolvenților Liceului Tehnologic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani este recompensat și de către Asociația ”Information&Quality Education” din Petroșani cu un premiu special, conferit în memoria celei care a fost profesorul Margareta Dima.

Reprezentanții asociației informează că anul acesta premiul“Margareta Dima”  merge la MĂLINA ONISIM BENIAMIN din clasa a XII-a A, elev al Liceului Tehnologic “Dimitrie Leonida” Petroşani  care a terminat liceul cu media generală 9,50.

”Suntem în anul 2020, un an greu pentru noi toți, dar mai ales pentru tinerii care termină acum clasa a XII-a. Pentru ei a fost un an cu multe obstacole, un an de cumpănă, în care au fost privați de bucuriile specifice vârstei. Puțin putem face pentru ei, însă ne străduim ca măcar celui mai bun dintre cei buni să îi aducem un zâmbet pe chip. Și cum altfel dacă nu oferindu-i un premiu. Îl felicităm pentru rezultatele sale deosebite şi  îi dorim mult succes în continuare!”, a declarat Laura Lupu-Dima, președintele Asociației ”Information&Quality Education”.

Anual, asociația menționată acordă șefului de promoție al Liceului Tehnologic ”Dimitrie Leonida” premiul ”Margareta Dima”, constând într-un laptop performant, premiul fiind acordat în memoria celei care a fost un apreciat dascăl al acestei școli și un respectat inspector școlar din Valea Jiului.

Reprezentanții unității școlare beneficiare de pe urma acestui fericit parteneriat, apreciază gestul familiei Lupu-Dima și transmit felicitări laureatului Premiului ”Margareta Dima” din acest an, urându-i în același timp succes la Bacalaureat și la admiterea în învățământul superior. Aceleași urări se îndreaptă, de altfel, către toți absolvenții claselor a XII-a din acest an de la Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani.