Cetatea Devei în imagini de vis ale artiștilor fotografi hunedoreni Marius Isfan, Radu Muntean, Edwina Kasler, Cristian Resiga şi Grigore Roibu

După o lungă perioadă de absență în spațiul expozițional, din cauza situației de urgență datorată pandemiei de Coronavirus, Asociația Artiștilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) revine în fața publicului cu o nouă expoziție de fotografie. Aceasta va avea loc în Bastionul de Sud-Est al Cetății Deva, sub genericul „Deva în imagini”.

Fotografiile sunt realizate de cinci apreciați fotografi din cadrul AAFH: Marius Isfan, Radu Muntean, Edwina Kasler, Cristian Resiga şi Grigore Roibu.

Expoziția va fi deschisă publicului începând de miercuri, 24 iunie 2020, ora 12:00, când publicul va avea ocazia de a-i cunoaște și pe unii dintre expozanți, la vernisaj.

Fotografiile, imagini spectaculoase cu orașul Deva, vor fi expuse în aer liber și vor putea fi văzute de turiști sau localnici, timp de trei săptămâni. Intrarea la expoziția de fotografie este liberă!

Organizatorii – Asociația Artiștilor Fotografi Hunedoreni și Primăria municipiului Deva – precizează că evenimentul este organizat cu respectarea regulilor impuse de starea de alertă instituită în contextul pandemiei COVID-19.

Asociaţia Artiştilor Fotografi Hunedoreni a fost fondată în anul 2017, fiind prima asociaţie profesională din judeţul Hunedoara care promovează arta fotografică şi artiștii fotografi din regiune. AAFH a stabilit relaţii de parteneriat cu mai multe cluburi şi asociaţii din Transilvania dar și cu Asociaţia Artiştilor Fotografi din România. Unul dintre obiectivele importante al AAFH este promovarea prin imagine a obiectivelor istorice, naturale și culturale din județul Hunedoara. Începând din 2018, AAFH a înființat ”Școala de Fotografie”, în cadrul căreia organizează atât cursuri de iniţiere în fotografia digitală, cât și cursuri de specializare acreditate de Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii în meseria de fotograf.

Fotografie de: Marius Isfan