Premiul Exclusiv de Excelență pentru întreaga carieră muzicală – prof. EUGEN MUNTEAN

În spatele succesului de care s-au bucurat și se bucură mulți dintre tinerii artiști ai scenei muzicale din Valea Jiului stă nu doar talentul acestora, ci și multele ore de canto și de pregătire pe care aceștia le fac sub bagheta unui profesor de specialitate.

În Valea Jiului, unul dintre acești îndrumători este și profesorul Eugen Muntean de la Casa de Cultură a Studenților din Petroșani. Munca acestuia a reprezentat și reprezintă pentru zeci, poate chiar sute de copii și tineri care au îmbrățișat muzica drept pasiune, un prim dar, de cele m ai multe ori, decisiv, pas către succesul repurtat pe o scenă. Nu de puține ori, elevii pregătiți de Eugen Muntean au obținut rezultate bune și foarte bune la festivaluri și concursuri de gen, precum Mamaia Copiilor, Vocea României, X factor sau Stelele Tinereții.

Modest, prezent întotdeauna ”în spatele scenei”, activitatea profesorului Eugen Muntean merită cu prisosință adusă, mai des, sub luminile reflectoarelor. Un prim astfel de moment este și acesta, în care Grupul de presă Exclusiv îi conferă un binemeritat Premiu de Excelență pentru întreaga carieră muzicală, o carieră în care Eugen Muntean mai are încă multe de făcut.