Restricții de circulație pe mai multe străzi din orașul Petrila

În vederea execuţiei lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă care fac parte din proiectul ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în judetul Hunedoara (Valea Jiului) – 2014-2020” – pentru  contractul de lucrări ” VJ-CL-04 Reabilitarea rețelelor de apă și canalizare Petrila”, mai multe străzi din orașul Petrila vor fi închise în această săptămână, în unele situații restricțiile fiind aplicate până la finalul acestei luni.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă al companiei de apă din Valea Jiului, în perioada 29.03.2021 – 30.04.2021, se va închide circulația pe tronsonul: intersecția șosea de centură Petrila – strada Traian Vuia până în dreptul proprietății cu nr. 21, cu menținerea circulației pe șoseaua de centură Petrila.

Similar, în perioada 24.03.2021 – 12.04.2021, se va închide circulația în intersecția: strada Dobrești – șosea de centură  Petrila – strada Traian Vuia, cu menținerea circulației pe șoseaua de centură Petrila.

Reprezentanții companiei de apă menționează că pentru lucrările din cadrul proiectului există, avize, aprobări necesare execuției, inclusiv Management de trafic aprobat de Poliția Petrila.

Apa Serv Valea Jiului își cere scuze abonaților din zonele afectate de aceste lucrări, pentru disconfortul cauzat și vă informează că aceste investiții vor avea drept rezultat îmbunătățirea calității serviciilor oferite beneficiarilor din orașul Petrila.