Restricții de apă luni, 15 noiembrie, în mai multe zone ale municipiului Lupeni

Apa Serv Valea Jiului informează că luni, 15 noiembrie 2021, va întrerupe furnizarea apei potabile în mai multe zone ale municipiului Lupeni, în vederea unor lucrări PROGRAMATE la reţeaua publică de alimentare cu apă, după cum urmează:

Cartierul Braia cu strazile: Al. Castanilor, Al. Gorunului, Al. Liliacului, Al. Narciselor, Al. Plopilor, Apaduct, Ardeal, Bucura, Calea Braii, Carbunelui, Cernei, Grivitei, Ghe. Sincai, I. L. Caragiale, Lucaci Tiberiu, Marasesti, Sadoveanu, Padurarilor, Parangului, Pomilor, Plevnei, Spiru Haret, Straja, Tudor Vladimirescu, Viscozei, Vitos Gavrila, Alexandru Lapusnean.

Interval orar în care va fi afectată furnizarea serviciului de alimentare cu apă, este cuprins între orele : 09:00-18:00

Reprezentanții companiei de apă transmite utilizatorilor din zonele afectate de această lucrare să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

”Echipa noastra se va afla la faţa locului şi va depune tot efortul ca timpul de remediere al defecţiunii să fie cât mai scurt. Menţionăm că, în anumite zone pot apărea decalaje în privinţa reluării serviciului de alimentare cu apă, în funcţie de realizarea parametrilor de calitate/ presiune ai apei. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central, telefon: 0254/543144; 0254/541861; 0354/108203 sau WhatsApp 0766/068152 program permanent”, se mai arată întrun comunicat al Apa Serv Valea Jiului.