FOTO| JAF la Mamaia: Câți lei costă o pizza sau o bere într-un restaurant

Prețurile din Mamaia sunt tot mai mari și nu vorbim numai de cazare, ci și de restaurante și terase. Nu mică i-a fost mirarea unui client al unei terase din stațiune să vadă pe nota de plată că o pizza costă… 80 de lei.

La restaurantul Asylum din Mamaia, așa cum o arată Gândul.ro, prețurile au explodat. Astfel, 2 espresso, o bere, o cafea și două pizza au costat, în total, 215 lei. O sumă enormă, prin comparație cu alte localuri.

Și nu doar suma cerută de local pentru o pizza atrage atenția, ci și prețul berii. Astfel, potrivit bonului fiscal, o bere la 0,33 litri costă nici mai mult, nici mai puțin de 25 de lei, iar o pizza costă chiar și 80 de lei.

Serviciile în Mamaia, tot mai scumpe

Stațiunea Mamaia rămâne și în acest an printre cele mai scumpe de pe litoral, atât la prețul unei nopți de cazare, dar și la suma achitată pentru o zi de parcare a autoturismului.

În Mamaia, parcarea pe o zi costă 96 de lei, pe când în Eforie, această taxă nu există și, cu această sumă, o familie poate lua prânzul la terasele cu auto-servire.

În plus, preţul mediu pentru un şezlong în Mamaia este de 50 de lei pe zi, camerele având un preț de până la câteva sute de euro pe noapte, la hotelurile de 5 stele.

A venit vara și mulți români preferă să-și petreacă concediile pe litoralul românesc. Și, cum toate au devenit mai scumpe, nici cazarea nu a scăpat de creșterile de prețuri. Una dintre cele mai exclusiviste locații este complexul Lotus Studio din Mamaia Nord, deținut de Simona Halep. Cei care doresc să se cazeze aici trebuie să știe însă că prețurile sunt destul de piperate.

Spre exemplu, pentru un sejur de 2 nopti de cazare în perioada 15-17 iulie în apartamentul cu vedere la mare prețul este numai puțin de 1.800 lei, adică 900 lei pentru o singură noapte.

Sursa – ziarulunirea.ro