Ce bonusuri și promoții ai la casele de pariuri online

Concurența între casele de pariuri online este una destul de acerbă, sunt o mulțime de operatori pe piața de gambling din România. Astfel, fiecare dintre ele trebuie să vină cu bonusuri și promoții care mai de care mai atractive pentru a atrage jucătorii. Știind care sunt cele mai profitabile bonusuri și promoții, fiecare parior poate să-și alcătuiască un top case de pariuri și să o aleagă pe cea care se potrivește cel mai bine profilului său de risc. 

Primul bonus de care beneficiază oricine își deschide un cont de parior este bonusul de bun venit. Este un “impuls” considerabil acordat de operatorul respectiv pentru a convinge jucătorul să-și deschidă cont acolo. Bonusul de bun venit este acordat doar o dată, pentru prima depunere, însă valoarea acestuia este mare, de cele mai multe ori.

Pe lângă bonusul de bun venit, există și pachetul de bun venit, care constă în câte un bonus pentru mai multe depozite. Acesta este mai apreciat, însă asta nu înseamna neapărat că valoarea cumulată e mai mare. Casele de pariuri online de top mai vin cu o ofertă îmbietoare la deschiderea unui cont – multe dintre ele furnizează un bonus fără depunere. Jucătorul trebuie doar să parcurgă procesul de verificare, prin trimiterea unei copii după un act de identitate. 

Bonusurile de reîncărcare sunt similare cu bonusul de bun venit, dar sunt acordate jucătorilor care au deja cont la respectiva casă de pariuri. În esență, casele de pariuri încearca să mențină contactul cu pariorii, să îi fidelizeze, oferindu-le motive suplimentare să mai efectueze un depozit. Condițiile de rulaj sunt deseori avantajoase, deci sunt toate motivele pentru pariori să dorească să obțină un astfel de bonus.

Casele de pariuri mai au promoții cu pariuri gratuite la îndeplinirea unor misiuni. Practic, cu cât jucătorul e mai activ și îndeplinește niște condiții impuse, el e răsplătit cu premii atrăgătoare. Pariurile gratuite se pot folosi integral sau parțial, în funcție de termenii fiecărei promoții. Ideal la astfel de bonusuri este că poți câștiga pe mai multe planuri. Pariurile care conduc la îndeplinirea misiunii pot fi câștigătoare, iar în plus jucătorul se mai alege și cu pariuri gratuite. 

Orice parior știe cât de frustrant este să pierzi pe un singur eveniment de pe bilet. Multe case de pariuri stradale au în ofertă promoția de “pariu șansă”, prin care pariorul obține ceva chiar și atunci când pierde un meci pe bilet. La cât de mult succes a avut această promoție de-a lungul timpului, era cumva normal ca și anumiți operatori online să o introducă. 

Întotdeauna casele de pariuri online vor căuta să adauge promoții și bonusuri care să atragă tot mai mulți clienți. De aceea, ca parior, este important să cauți mereu ofertele care te atrag cel mai mult, fiindcă beneficiile sunt mari. Nu trebuie însă să exagerezi cu mizele sub nicio formă, ci să cauți să pariezi mereu doar atât cât îți permiți să pierzi.