Cele mai fashion genți de umăr în 2023 – 5 sugestii

Geanta damă umăr reprezintă o alegere excelentă pentru femeia modernă. Ușor de accesorizat, ușor de asortat cu orice ținută, o geantă de umăr este tot ce ai nevoie, indiferent de ocazie.

Care sunt cele mai fashion genți de umăr în 2023?

Gențile de umăr sunt o categorie care înglobează diferite tipuri de genți, cu stiluri și dimensiuni distincte. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri de genți de umăr pe care femeile le pot alege în acest sezon.

  • Geanta Hobo – o geanta damă umăr destul de mare și moale, în formă de semilună, cu curele suficient de lungi pentru a fi purtată pe umăr. Hobo este un termen care se poate traduce prin vagabond sau hoinar în limba engleză și forma și numele genții s-au inspirat de la gențile purtate de aceștia.
  •  Geantă Tote – de obicei o geantă mare (cunoscută și sub numele de shopper) cu curele simple sau duble. Este una din cele mai de succes investiții vestimentare pe care o poți face. Reprezintă echilibrul perfect dintre clasicul atemporal și ultimele tendințe. geanta Tote este spațioasă. Ce model de tote bag vei alege în 2023?
  • Geantă tip baghetă – o geantă mică cu o curea suficient de mare pentru ca purtarea ei pe umăr să fie confortabilă și suficient de mică pentru a ține geanta ca un mâner superior.
  •  Geantă tip ghiozdan – o versiune mai mare a clasicei borsete care poate ține chiar și cărți și iPad-uri.
  •  Geanta sling – o geantă mică, cu o curea lungă, purtată pe o parte sau înfășurată pe umărul opus pentru a fi purtată ca o geantă transversală.

Cum alegi cele mai bune genți de umăr pentru femei?

Deși există nenumărate opțiuni pe care să le alegi din marea de modele și stiluri de genți de umăr, acesta nu este singurul factor care te ajută să o alegi pe cea mai bună; va trebui să iei în considerare mulți alți factori esențiali. La urma urmei, o geantă este atât o necesitate, cât și o declarație de modă. Iată un ghid rapid care te va ajuta să te decizi pentru ce geantă să optezi de fiecare dată.

Confortul

Deși aspectul genții contează, mai ales atunci când vine vorba de stilizarea ansamblului tău, trebuie să iei întotdeauna în considerare nivelul de confort al acesteia. Cureaua trebuie să fie confortabilă, să nu apese și să nu rănească pielea de sub braț. Dacă obișnuiești să cari multe lucruri esențiale, încearcă să iei în considerare o geantă ușoară și cu curele mai largi.

Compartimentarea

Dacă ai tendința să transporți o mulțime de lucruri în geantă, optează pentru un model care are și diferite compartimente, cum ar fi un buzunar extern și unul intern cu fermoar, secțiuni și buzunare glisante. Astfel de diviziuni într-o geantă ajută la organizarea lucrurilor tale și la găsirea lor mult mai ușor.

Dimensiunea

Gențile de umăr sunt disponibile în mai multe mărimi, de la cele mici de tip borsetă la gențile supradimensionate. Alege o dimensiune cu care te simți confortabilă și în care să încapă toate lucrurile esențiale care îți sunt indispensabile.

Calitatea

Fie că este vorba de materialul folosit la confecționarea ei, de finețea cusăturilor sau de feroneria folosită pentru închideri, curele și accente decorative, caută întotdeauna o geantă de calitate. O geantă durabilă și de bună calitate te poate însoți ani de zile, cu atât mai mult cu cât este îngrijită așa cum trebuie.

Tu ce model de geantă de umăr vei alege să porți pentru a fi fashion în 2023? Inspiră-te din sugestiile prezentate mai sus și accesorizează-ți ținutele în cel mai frumos mod, cu genți de umăr în tendințe.