Pasionații de drumeții montane ai Asociației ”Pro Parâng”, pe podium la ”Ștafeta Munților” în Bucegi

Cea de-a patra etapă din acest a Campionatului Național de Turism Sportiv ”Ștafeta Munților”, care s-a desfășurat în perioada 21-23 iulie 2023 în Munții Bucegi a adus încă un motiv de bucurie pentru componenții echipajului ”Pro Parâng” din Valea Jiului, nelipsiți de la acest concurs care-i adună laolaltă pe pasionații de drumeții montane reuniți în cluburile de profil din întreaga țară.

Evenimentul din Munții Bucegi a fost organizat de Asociația „Gașka” din București, în parteneriat cu Federația Română de Turism Sportiv, iar tabăra de corturi a fost amplasată 4 km de localitatea Bran, în satul Poarta. Participanții au avut de trecut 5 probe, pe 7 categorii de concurs. La finalul concursului, după cum informează Cazimir Radvanski, președidintele Asociației „Pro-Parâng” Petroșani, echipajul din Valea Jiului a obținut locul 2 la categoria seniori, locul 3 la categoria veterani și locul 8 la categoria elite.

Următoarea etapă din cadrul Campionatului Național de Turism Sportiv ”Ștafeta Munților” va avea loc în perioda 4-6 august, în Parcul Natural Buila Vânturarița din județul Vâlcea.

Foto: Pro Parâng