Se lucrează intens la reabilitarea drumului spre Poienița Voinii

Angajamentul asumat de conducerea Consiliului județean Hunedoara, privind modernizarea drumului județean de acces către comuna Poienița Voinii din Țintul Pădurenilor este favorizat de vremea bună din această topamnă prelungită, care permite constructorului să avanseze în execuția lucrărilor de reabilitare a DJ 687E Ruda – Poienița Voinii, lucrări realizate între km 21+630 și km 24+380.

Începute la mijlocul lunii octombrie a acestui an, lucrările sunt în grafic și, mai mult decât atât, ritmul lor indică o finalizare a proiectului înaintea sosirii anotimpului rece.

„Acum ne ocupăm de acest prim tronson. Am promis că nu uităm nicio comunitate și ne străduim să asigurăm o infrastructură rutieră adecvată în toate zonele județului. Reabilităm și modernizăm sectoare de drum în funcție de necesități și posibilități, dar nu uităm și nu lăsăm pe nimeni în urmă”, a declarat președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor.

Proiectul în valoare totală de 6,9 milioane de lei este finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și din bugetul propriu al Consiliului Județean Hunedoara.