Constantin Fulga și PSD Petroșani au demarat creionarea programului politic și electoral

Constantin Fulga și PSD Petroșani au demarat creionarea programului politic și electoral

Desemnarea candidatului pentru funcția de primar al municipiului Petroșani, în persoana omului de afaceri Constantin Fulga – subprefect al județului Hunedoara, a marcat doar primul pas în abordarea anului electoral 2024 la PSD Petroșani.

Sub coordonarea acestuia, o echipă de lucru a început astăzi elaborarea Programului politic al candidatului cu care PSD Petroșani își propune să câștige atât fotoliul de primar, cât și toate celelalte scrutinuri electorale ale anului 2024.

”Așa cum am spus încă din momentul în care am fost desemnat de echipa Partidului Social Democrat să fiu candidatul de primar la Petroșani, știu că o simplă nominalizare, fie ea și din partea celui mai mare partid politic din România, nu este suficientă pentru a câștiga alegerile. Avem mult de lucru, avem multe de făcut pentru a convinge cetățenii municipiului Petroșani că putem fi mai buni decât competitorii noștri. În acest scop ne-am reunit și astăzi la sediul PSD Petroșani unde, împreună cu colegii, am demarat creionarea unui program politic și electoral, dar și elaborarea strategiei pe baza căreia vom aborda campania electorală. Am convingerea că vom fi în măsură să oferim oamenilor, prin seriozitate, prin conștiinciozitate și profesionalism, un program de măsuri complementare sau alternative la cel promis de cei aflați acum la conducerea administrativă a municipiului Petroșani, un program cu care să câștigăm încrederea și votul cetățenilor, dar mai ales un program care să conducă la dezvoltarea municipiului nostru și la atractivitatea întregii regiuni”, a declarat Constantin Fulga.

Acest tip de activități vor continua și în zilele următoare, la sediul PSD Petroșani, acolo unde cei care doresc să facă parte din echipa candidatului PSD Constantin Fulga, pot avea sesiuni de discuții cu acesta. În paralel, vor fi demarate și o serie de acțiuni specifice, în teren, unde echipa PSD Petroșani și candidatul de primar Constantin Fulga vor avea dezbateri publice cu cetățenii, cu mediul de afaceri, cu societatea civilă, cu oameni de cultură ș.a.nm.d. privind problemele localității.