O nouă zi la Târgul de Turism al României, o nouă ocazie de promovare a specificului deosebit al județului Hunedoara

O nouă zi la Târgul de Turism al României, o nouă ocazie de promovare a specificului deosebit al județului Hunedoara

Vizitatorii veniți din toată țara, dar și de peste hotare spun că au parte de o experiență fascinantă la ediția de primăvară a Târgului Național de Turism de la Bucuești, iar cei care au vizitat standul județului Hunedoara se declară absolut încântați de oferta atractivă a zonei noastre.

Vizitatorii standului județului Hunedoara au primit din partea reprezentanților DGAMPT Huneodara, materiale promoționale cuprinzând oferta completă a oportunităților de turism din ținuturile hunedorene, dar și răspunsuri la toate întrebările pe care le-au adresat.

Directorul general al DGAMPT Hunedoara spune că mulți dintre vizitatori aveau deja instalată aplicația „Discover Hunedoara”, aplicația în care se regăsește întreaga ofertă turistică a județului Hunedoara. ”Profităm de fiecare ocazie pentru a valorifica potențialul județului Hunedoara, cu succes. Astăzi, în standul județului au pășit foarte mulți vizitatori, grupuri de copii, familii interesate de vacanțe în zona noastră, iar specialiștii DGAMPT le-au oferit toate detaliile necesare unei șederi plăcute în județ. Informațiile de regăsesc în materialele promoționale de care fiecare doritor a beneficiat la stand. Mulți dintre ei aveau deja instalată aplicația „Discover Hunedoara”, iar asta ne întărește convingerea că acest instrument informatic este ghidul perfect pentru călătorii inspirate”, a declarat Radu Barb, directorul DGAMPT Hunedoara.

Dincolo de reperele geografice, istorice și culturale ale județului Hunedoara, folclorul hunedorean și oamenii care-i duc mai departe tradiția reprezintă o altă valoroasă bogăție a județului Hunedoara pe care, întotdeauna, românii se bucură să o descopere. Așa s-a întâmplat și la Târgul de Turism al României, în aceste zile, la standul județului Hunedoara, acolo unde, au venit să promoveze turismul hunedorean și excepționalii promotori ai tradițiilor hunedorene de la Ansamblul Folcloric Profesionist ”Drăgan Muntean” al Centrului de Cultură și Artă al județului Hunedoara. Momentele artistice oferite de aceștia au atras, în mod evident, atenția participanților la târg care s-au convins astfel, o dată în plus, că județul Hunedoara este o destinație turistică de neratat! ”Ansamblul Folcloric Profesionist „Drăgan Muntean” transmite și pune în valoare cultura tradițională și patrimoniul cultural imaterial în țară și în străinătate și promovează obiceiurile și tradițiile populare specifice fiecărei zone etnofolclorice din județul Hunedoara. Jocurile și obiceiurile de la noi, programul artistic prezentat și atmosfera de sărbătoare atrag permanent turiști în standul județului. Emblemă a județului Hunedoara, Ansamblul a împlinit 10 ani de la înființare, iar orchestra și dansatorii cuceresc publicul în spectacole și concerte de excepție”, spune Radu Barb, directorul DGAMPT Hunedoara.

Astăzi este ultima zi în care vizitatorii mai pot afla informații la prima mâna despre ofertele turistice ale anului 2024 în România. Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, se închide duminică, 18 februarie 2024, la ora 16,00.