Invitație la teatru: Comedia ”Floare de cactus”, în reprezentație specială la Teatrul ”I.D. Sîrbu” din Petroșani

Invitație la teatru: Comedia ”Floare de cactus”, în reprezentație specială la Teatrul ”I.D. Sîrbu” din Petroșani

O reprezentație unică a comediei de succes ”Floare de cactus” de Pierre Barillet și Jean-Pierre Gredy, pusă în scenă de trupa de actori ai Teatrului de Vest Reșița, sub bagheta regizorală a Cameliei Ghinea, va avea loc la Petroșani, pe scena din Sala de spectacole a Teatrului ”ID. Sîrbu”, sâmbătă, 29 martie 2024, de la ora 18,00.

“Floare de Cactus” este o comedie mereu actuală, plină de pasiune, de ritm și de răsturnări de situație. Intriga se bazează pe o rețea de încurcături care se amplifică din momentul în care, în numele iubirii, o minciună este justificată cu una și mai mare. “Ce ar fi viața fără iubire? Se pare că medicul dentist Julien Desforges este dependent de iubire, dar una lipsită de complicații. Pentru a se asigura că nicio femeie din viața lui nu-i va cere să se căsătorească cu ea, găsește soluția: Le spune “adevărul” de la început. Poartă un inel fals și pretinde că e căsătorit și tatăl a trei copii. Ce faci dacă inima îți spune că ai găsit fata potrivită? Spui “adevărul”? Ca orice minciună ce se vrea nevinovată la început, va atrage după ea altă minciună și alta minciună, până ce doctorul, cu greu, va opri acest carusel”, spune rezizorul spectacolului, Camelia Ghinea.

Din distribuția acestui spectacol fac parte actorii Teatrului de Vest din Reșița: Claudiu Gabor, Andrada Samoilă, Cezara Crețu, Alexandru Moldovan, Sorin Fruntelată, Camelia Ghinea.

Biletele pentru acest spectacol se pot achiziționa de la Agenția Teatrală din Petroșani sau de pe platforma on-line iabilet.ro Prețul unui bilet este 25 lei, respectiv 20 lei/10 lei pentru elevi, studenți și pensionari.