Legendele fotbalului românesc, Mircea Lucescu și Ioan Andone, dau startul meciului oficial Corvinul Hunedoara – CFR Cluj

Legendele fotbalului românesc, Mircea Lucescu și Ioan Andone, dau startul meciului oficial Corvinul Hunedoara – CFR Cluj

Peste 10.000 de suporteri ai sportului rege sunt așteptați pe 2 aprilie 2024, pe stadionul ”Michael Klein” din Hunedoara, pentru meciul de gală din sferturile de finală ale Cupei României, meci în care se întâlnesc Corvinul Hunedoara și CFR Cluj, meci care va începe de la ora 19:30.

Evenimentul este cu atât mai așteptat cu cât două mari legende ale fotbalului românesc, Mircea Lucescu și Ioan Andone sunt așteptați cu acest prilej la Hunedoara, pentru a da lovitura de începere a acestui meci de fotbal.

Fostul mare internaţional al României şi component al „generaţiei de aur” a Corvinului, Ioan Andone a ajuns deja la Hunedoara, cu o zi înaintea acestei partide, așa cum a declarat special pentru a susţine echipa hunedoreană în confruntarea de mâine cu CFR Cluj.

„Mă aştept la o calificare a Corvinului în semifinală, mă aştept la un meci frumos, ştiu că stadionul va fi arhiplin. Am încredere mare în Florin Maxim şi băieţii lui. Toată Hunedoara aşteaptă calificarea. Ar fi un lucru extraordinar pentru proiectul actual de aici. CFR-ul e o echipă în formare, nu are omogenitatea pe care o are Corvinul la ora actuală. E un singur meci. Într-un meci de cupă, o echipă dintr-un eşalon inferior are şansa ei de a se califica”, a declarat Ioan Andone.

Fostul mare jucător şi antrenor s-a întâlnit astăzi și cu primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, atât pentru a discuta detalii despre meciul de mâine cât şi despre viitorul apropiat al Corvinului. Cu această ocazie, primarul Hunedoarei a anunţat faptul că Ioan Andone va reprezenta municipiul în Adunarea Generală a viitoarei asociaţii sportive (de drept privat) sub tutela căreia Corvinul va ataca promovarea în prima ligă, începând din sezonul viitor.

„Stimaţi iubitori ai fotbalului, stimaţi cetăţeni din municipiul Hunedoara, astăzi am avut parte de vizita prietenului meu Ioan Andone, care a venit cu mai bine de 24 de ore înainte de importantul meci cu CFR. Cu ocazia asta am semnat şi actele pentru noua asociaţie sportivă iar Ioan Andone va fi reprezentantul municipiului Hunedoara în Adunarea Generală a noii asociaţii. Suntem pregătiţi, din acest moment şi cu depunerea documentelor la Federaţia Română de Fotbal pentru a deveni club de drept privat. Revenind la momentul de astăzi, trebuie să spun că Ioan Andone este pilonul principal în jurul căruia s-a clădit acest proiect al administraţiei locale. Fără el, le spun tuturor iubitorilor de fotbal din Hunedoara, ca să se ştie, nu ar fi fost posibil un nou proiect Corvinul Hunedoara, readucerea brandului acasă sau, dacă vreţi, meciul de mâine cu CFR-ul. Mâine, nu uitaţi, vă aştept în număr cât mai mare pe arena Michael Klein la meciul din Cupra României, cu CFR Cluj (meci care începe la ora 19.30). Eu cred că vom fi peste 10.000 de spectatori şi nu doar din municipiul Hunedoara, ci din tot judeţul Hunedoara. Hai Corvinu’!”, a spus primarul Dan Bobouțanu.