Cristian Merișanu și echipa PSD au intrat oficial în competiția electorală pentru un nou mandat în fruntea administrației locale de la Vulcan

Cristian Merișanu și echipa PSD au intrat oficial în competiția electorală pentru un nou mandat în fruntea administrației locale de la Vulcan

Primarul în exercițiu al municipiului Vulcan, social-democratul Cristian Merișanu și echipa consilierilor PSD Vulcan au depus astăzi dosarele de candidatură și listele cu semnăturile susținătorilor, la Biroul Electoral din Circumscripția deschisă de AEP la Vulcan, fapt care consfințește în mod oficial intrarea acestora în competiția electorală de la 9 iunie 2024.

La evenimentul politic, liderul social-democraților din municipiul Vulcan a fost însoțit de întreaga echipă a consilierilor care vor figura pe lista propusă de PSD pentru alegerea viitorului Consiliu local al municipiului Vulcan, cărora li s-au alăturat președintele executiv al Organizației județene PSD Hunedoara, senatorul Cristian Resmeriță și subprefectul județului Hunedoara, Constantin Fulga.

Cristian Merișanu spune că intră în această competiție electorală cu sentimentul datoriei împlinite în primul său mandat de primar, dar mai ales cu cel al unor noi angajamente asumate în fața cetățenilor municipiului Vulcan în ceea ce privește dezvoltarea localității. ”Eu zic că, în acest prim mandat al meu în calitate de primar al municipiului Vulcan, am reușit să îndeplinim, împreună cu echipa de consilieri și cu colegii din Primărie, o serie de angajamente pe care le-am luat în fața cetățenilor. Am reușit să ducem la bun sfârșit o serie de proiecte importante în ceea ce privește modernizarea infrastructurii publice dar și alte obiective de interes major pentru oameni. Am reușit, de asemenea, să obținem pentru municipiul Vulcan, statutul de stațiune turistică, pe fundamentul căreia vom dezvolta noi proiecte în mandatul următor. Avem deja pregătit un set de proiecte care vor constitui angajamentele noastre în viitorul mandat și avem convingerea că programul nostru politic, dar și proiectele pe care deja le-am făcut, vor fi în măsură să ne aducă încrederea vulcănenilor la alegerile de la 9 iunie. Sigur că, poate, nu am reușit să facem în 4 ani tot ceea ce am fi dorit să putem face, dar avem determinarea de a nu lăsa nimic la o parte din ceea ce înseamnă așteptările cetățenilor municipiului Vulcan, cărora le mulțumesc pentru încredere și sprijin”, a declarat Cristian Merișanu, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Vulcan.

Președintele executiv al PSD Hunedoara, senatorul Cristian Resmeriță spune că vulcănenii au un primar tânăr, care este un produs 100% al acestui partid și care a demonstrat că este un om de echipă și, mai ales, un om devotat comunității căreia îi aparține. ”Domnul primar Cristian Merișanu are suficiente realizări care sunt cartea sa de vizită în fața cetățenilor din Vulcan. Are, de asemenea, alături o echipă de oameni profesioniști și asumați în ceea ce privește susținerea proiectelor de dezvoltare a Vulcanului. Vreau să-i asigur pe vulcăneni că domnul primar Cristian Merișanu are și întregul meu sprijin, așa cum are întregul sprijin al domnului președinte Laurențiu Nistor și al întregii echipe social-democrate din județul nostru. Iar ceea ce simt este și că are deja de partea sa cea mai mare parte a locuitorilor municipiului Vulcan, care-l cunosc, care-i apreciază activitatea și care-i sunt aliați de nădejde”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.

Liderul PSD Vulcan, Cristian Merișanu spune că în alegerile locale de la 9 iunie, social-democrații din această localitate propun vulcănenilor cea mai bună listă de consilieri locali. O listă în care se regăsesc și nume ale unora dintre cei mai activi consilieri locali din acest mandat, dar și nume noi, toți fiind însă oameni cunoscuți, apreciați și respectați în comunitatea locală a municipiului Vulcan.