La Petrila, Ziua Copilului aduce distracție și veselie pentru toți copiii în Cheile Tăii

La Petrila, Ziua Copilului aduce distracție și veselie pentru toți copiii în Cheile Tăii

Sărbătoare în natură, cu distracție, veselie, sport și aventură! Aceasta este invitația pe care o lansează Primăria și Consiliul local al orașului Petrila pentru toți copiii petrileni, cu prilejul Zilei de 1 Iunie.

Și în acest an, potrivit unei frumoase tradiții, sărbătoarea Zilei Internaționale a Copiilor este organizată la Petrila de administrația locală în parteneriat cu Asociația San Montan, în decorul natural excepțional al Cheilor Tăii.

Pe data de 1 iunie 2024, de la ora 12,00 aici sunt așteptați toți copiii petrileni pentru o zi plină de distracție și voie bună. Primarul orașului Petrila, Vasile Jurca spune că organizatorii au conceput un program interesant și divers, care cuprinde activități inedite și atractive precum plimbări cu cai, ture cu ATV-ul, ateliere de pictură pe piatră sau coală de hârtie, concurs de airsoft, karaoke și spectacol muzical. La eveniment vor fi prezenți mascotele „Mickey și Minnie Mouse„  dar și „Ana cu Elsa”, simpatizele personale din îndrăgite desene animate.

”Vom avea desigur, multe alte surprize pentru cei mici. Am pregătit, de asemenea, dulciuri pentru copii și diplome pentru toți participanții. Ziua de 1 iunie este o sărbătoare a întregii noastre comunități și îi invit cu drag pe petrileni să ne bucurăm de această sărbătoare, împreună cu copiii noștri. Îi mulțumesc de asemenea, președintei Asociației San Montan, Erika Șanta pentru implicare și sprijin în organizarea acestui eveniment. la mulți ani, tuturor copiilor!”, spune Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.