Steluțele dansului de la Clubul copiilor Valea Jiului, campioane în concursul ”Steluțele Dansului” la Deva

Steluțele dansului de la Clubul copiilor Valea Jiului, campioane în concursul ”Steluțele Dansului” la Deva

O nouă ediție a Festivalului-concurs de dans sportiv ”Steluțele dansului”, gădzuit zilele trecute la Deva în calendarul evenimentelor organizate de Palatul Copiilor din Deva, a prilejuit gimnastelor de la Clubul Copiilor Valea Jiului să-și demonstreze încă o dată talentul și buna pregătire.

Participanți în acest concurs de talie națională cu două grupuri de câte 6 dansatori, elevele antrenorului prof. Adriana Popa au impresionat atât juriul competiției cât mai ales publicul, culegând aplauze și ovații dar, ceea ce este și mai important, adjudecându-și primul loc la categoriile de concurs în care au evoluat.

Succesul este unul răsunător pentru gimnastele din Valea Jiului, componente ale cercului de Gimnastică aerobică de la Clubul Copiilor Valea Jiului Petroșani, cu atât mai mult cu cât de această dată, pe lângă exercițiile specifice acestui sport au reușit să surprindă și din punct de vedere coregrafic, cu câteva dansuri deosebit de frumoase. ”Sunt rezultate foarte bune, pe care am reușit să le obținbem cu multă muncă, cu zeci de ore de pregătire atât la sală, cât și individial, cu multă pasiune și receptivitate din partea sportivelor, drept pentru care le felicit și le mulțumesc pentru completarea palmaresului clubului nostru cu o nouă performanță de top”, a spus prof. Adriana Popa, antrenorul coordonator al gimnaștilor-dansatori din Valea Jiului.

În mod tradițional, sezonul competițional ar fi urmat să se încheie în această perioadă cu tradiționalul concurs organizat la Petroșani de Clubul Copiilor Valea Jiului, ”Cupa Parâng”, evenimentul fiind însă amânat pentru a nu interfera cu derularea campaniei electorale. Cea de-a XVI-a ediție a acestui eveniment sportiv de anvergură pentru gimnastica aerobică din țara noastră, va avea loc în această toamnă, când organizatorii își exprimă speranța că, bucurându-se și de această dată de sprijinul primit îm mod constant din partea administrației locale și a primarului Tiberiu Iacob Ridzi, vor putea insera în program și o secțiune de dans modern, în completarea concusului de gimnastică aerobică.

 



(Următoarea știre) »