Drumurile din cartierul lupenean Ştefan, sub orice critică

stefan Subiect de dezbatere publică în toate campaniile electorale din ultimele duă decenii şi temă de discţii proape în fiecare şedinţă a Consiliului local Lupeni, cartierul Ştefan din aceasă localitate rămâne unul sub orice critică.

stefan1Aspectul a fost semnalat în mod public încă o dată astăzi de către consilierul local Cristian Roşu. Acesta a făcut o scurtă vizită de documentare în cartierul Ştefan, unde a realizat şi câteva din imaginile pe care vi le prezentăm o dată cu acest articol. „La fiecare şedinţă de Consiliu Local insist pentru reabilitarea drumului de acces în cartier. Este foarte greu circulabil atât pentru pieteoni, cât mai ales pentru maşini. Locuitorii acestui cartier merită mai mult respect !”, spune Cristian Roşu.

stefan2Încurajat de succesul acţiunii din primăvară, când a iniţiat plantările de panseluţe în gropile de pe DN66A de la intrarea în municipiul Lupeni, acţiune în urma căreia autorităţile locale din municipiul Lupeni au asfaltat aceaporţune de drum, Cristian Roşu intenţionează să demareze o acţiune similară şi în cartierul Ştefan. „Vremea panseluţelor a trecut dar sigur găsim şi alte flori de vară pe care să le plantăm în asfalt, astfel încât să le vadă şi domnul director tehnic Gheorghe Mogoş”, spune Cristian Roşu.

Consilierul liberal promite să aducă în atenţia opiniei publice şi alte imagini cu realităţile municipiului Lupeni de astăzi. Mâine, imagini din cartierul Viitorului !
[slideshow_deploy id=’17217′][slideshow_deploy id=’17217′]