Cartierul AEROPORT si COLONIA din Petrosani sub LUPA politistilor

 Poliţiştii petroşăneni au efectuat in decursul zilei de ieri o razie în cartierele  Aeroport și Colonie  , din municipiul Petroșani, în scopul prevenirii şi al combaterii faptelor antisociale de natură penală sau contravenţională.

razie

În cadrul acţiunii a fost identificat un suspect în vârstă de 57 de ani, din municipiul Petroşani, cu privire la care, în urma certărilor, s-a stabilit faptul că, în cursul lunii aprilie 2015, pe timpul nopții, a comis mai multe infracţiuni de furt calificat.

Potrivit probatoriului, „în noaptea de 23/24.04.2015, suspectul ar fi pătruns, prin ruperea lacătului care asigura ușa de acces, într-un garaj situat pe strada Șt. O. Iosif, din Petroșani, de unde a sustras o bicicletă, cauzând un prejudiciu în valoare de 500 de lei, iar în noaptea de 23/24.04.2015, a pătruns prin ruperea lacătului care asigura ușa de acces într-un garaj situat pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroșani, de unde a sustras o bicicletă, cauzând un prejudiciu în valoare de 700 lei”.

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale continuă cercetările cu inculpatul în stare de libertate, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Tot în cadrul raziei, poliţiştii Biroului de Ordine Publică au acţionat, cu preponderenţă, pe linia prevenirii şi a combaterii faptelor antisociale prevăzute şi pedepsite de Legea 61/1991, fiind depistaţi trei persoane care apelau la mila publicului, în zona supermarketurilor din Petroşani, care au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 300 lei.

Foto arhiva

[slideshow_deploy id=’17217′]