Primele încasate de membrii Consiliului de Administraţie trimit Corpul de Control al ministrului Energiei la CEH

Corpul de Control al Ministerului Energiei va verifica modul în care reprezentanţii Consiliului de Administraţie al Complexulului Energetic Hunedoara au încasat prime chiar înainte de declararea stării de insolvenţă a companiei energetice.
pizap.com14524286438252
Ministrul Energiei a trimis corpul de control la Complexul Energetic Hunedoara, imediat după ce s-a decis intrarea societăţii în insolvenţă. Declaraţiile au fost făcute de ministrul Victor Grigorescu la Realitatea Tv. „Nu este o situaţie care s-a nascut de ieri de astazi, s-a nascut dintr-un sir de decizii de inactiuni care merita o privire mai atenta, am importat carbune. Am auzit ca s-au facut plati, s-ar fi dat nişte  prime, am trimis un corp de control”, a spus Grigorescu referindu-se la situaţia CEH.
Consiliul de Administraţie al Complexului Energetic Hunedoara (CEH) a decis, la finalul anului trecut, după vizita de lucru a ministrului Energiei, Victor Grigorescu, să ceară intrarea voluntară a companiei în insolvenţă, motivând faptul că există datorii de peste 1,2 miliarde lei şi popriri pe conturi.
În cadrul CEH lucrează circa 6.400 de angajați la minele de cărbune Lupeni, Lonea, Livezeni și Vulcan, precum și la termocentralele Mintia și Paroșeni.
[slideshow_deploy id=’17636′]